www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL PROUDLY PRESENTS :

Tilburgse kermis 2010

7 juli 2010

Gefaseerde opbouw Tilburgse Kermis

Dit jaar zal de opbouw van de Tilburgse kermis gefaseerd plaatsvinden. De grootvermaakzaken en kijkwerken mogen eerst beginnen met bouwen. De explo tanten hebben informatie over gekregen van de gemeente Tilburg :

Beste exploitant,

Om de bereikbaarheid van de binnenstad te kunnen garanderen, is in het kader van de evaluatie Tilburgse kermis 2009 besloten, om meer structuur aan te brengen in de opbouwperiode van de kermis. Dit houdt het navolgende in:

1. De grootvermaakzaken en het kijkwerk mogen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en op woensdag van 09.00 tot 22.00 uur hun attractie opbouwen; met uitzondering van het Besterdplein, waar in verband met de markt de opbouw activiteiten pas van start mogen gaan op woensdag na 14.00 uur;

2. Op donderdag voor aanvang van de kermis tussen 09.00 en 22.00 uur mogen de kinderzaken en de consumptieve zaken opgebouwd worden;

3. op vrijdag vanaf 09.00 uur als laatste de oefeningsspelen en de attracties die vallen onder de categorie diversen.

Uiteraard kan het voorkomen dat u zich niet kan houden aan dit schema in verband met het overrijden vanuit een andere kermis. Is dit het geval, neem dan contact op met ons zodat met u nadere afspraken gemaakt kunnen worden.

Het kermisteam

Bron : Gemeente Tilburg