www.hullygully.nl

 

www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

17 Juni 2011

Bert van Houten en Henk Krol onderscheiden door Gemeente Tilburg

Vice-voorzitter Stichting Kermis-Cultuur Bert van Houten onderscheiden

Tijdens de kick-off van de Tilburgse kermis had burgemeester Noordanus een speciale verrassing. Burgemeester Noordanus reikte twee kermisonderscheidingen uit tijdens de perspresentatie van de komende Tilburgse kermisexpositie.

Vicevoorzitter Bert van Houten van Stichting Kermis-Cultuur werd verrast met een van deze twee onderscheidingen. Bert organiseert de jubileumexpositie tijdens de Tilburgse Kermis in het Paleis-Raadhuis. Bert was ook bij de negen vorige exposities betrokken.

Naast Bert van Houten kreeg ook de bekende Nederlander Henk Krol de kermisonderscheiding. Dit voor zijn inzet voor de emancipatie van gays en voor zijn bijdrage aan het ontstaan van de roze maandag.

Bert was erg verrast met de onderscheiding. Bert gaf tijdens de bijeenkomst ook uitleg over de expositie. Hij gaat er naar eigen zeggen voor 120% voor om samen met zijn 22 medewerkers er voor te zorgen dat er een hele mooie kermisexpositie komt. Iedereen is welkom op deze expositie. De expositie is gratis te bezoeken tijdens de Tilburgse kermis.

Alle medewerkers van de komende expositie feliciteren Bert met zijn verdiende kermisonderscheiding ! We gaan er 23 keer 120% voor.

Bron : Extra Nieuwsbrief Stichting Kermis-Cultuur Nederland

Godrie Spijkers